SNÖ!!!!!(-helvetet är här igen.....)

Snöhelvete, Lika underbart fördjävligt onödigt varje år. På med skidorna och fram med pulkorna och bussjäveln är sen och man tvingas stanna vid varende snöhög med ungarna trots att man fryser, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. vart f-n har jag lagt barnas vinterkläder från förra året.....? De nyköpta polarn och pyret overallerna värmer mina barn så jag är säker på att de inte fryser. Förra årets söndertvättade H&M utstyrsel som dessutom är för kort i armar och ben i år, men de får duga tills mellandagsrean.  Gotexkängor på fötterna. Tennisskor är underskattade vinterskor, de duger fantastiskt bra med raggsockor i.
Iväg till skolan och dagis på strååålande humör, säg vem kan bli ledsen arg och stressad i detta fantastiska vinterlandskap!
-Nej Anton! Inte stoppa snö innanför Alice kläder! Ät inte snö Alice. Ja ag vet att bussen är se men det beror på snön. Ja jag vet att ni fryser, hoppa lite så blir det bättre. Nej INTE hoppa ut på gatan Alice. Neej Inte hoppa på Alice Anton även om du påstår att du leker plogbil så anfaller inte de heller små flickor på trottoarerna.
Efter att ha lämnat ¨barn idag tar jag en härlig långpromenad och samlar kraft och energi! halkar jag direkt hem, gåendes som en gammal pensionär med taskiga lårbenshalsar och är skiträdd för att ramla. Sen håller jag mig inne hela dagen och kanske makar mig ut och hämtar barn och hoppas att den här vintern går snabbare än tidigare år och vi får sommar redan i januari på grund av växthuseffekten.

Härliga härliga Sverige! Vem fan knäckte den briljanta idéen att befolka detta polarisiga land en gång i tiden????

Julklappsrim

har gjort en tröja till Anders i julklapp som jag tror blir perfekt.

den som letar den ska finna
och du fann en underbar kvinna
Nu har jag sytt nåt som passar dig
den är ful och lite gay
och ganska tråkig om du frågar mig
men så lika är ni två
och får bo hos mig ändå
Men trycket visar vem du är
Liten, lat och ganska tvär
Gjorde en finare också
men den ska nån annan få
God jul Anders min skatt
jag har sytt den själv av vår katt!


tur att han inte vet att jag har en blogg......


Knäck(t)

Kokade knäck. Kokade och kokade... kokade en timme innan jag insåg att termometern gått sönder.

Hällde upp den superlimsklibbiga massan i former, så snål som jag är och vips har vi nu en hel bricka stenkarameller med smak av julknäck ömmande tänder och nyanmälda tandläkarkontroller....

Alice sa att det är ju bra att ha om julklappstjuvarna kommer så kan vi slänga dem i huvudet på dem så de tuppar av.

I morgon bakar vi pepparkakor istället och lussebullar. Det är hääärligt att julbaka med sin familj! (Läs: Hur f-n kunde jag lova nåt så dumt....?)

Dam av Reklam

Funderar ni över vart jag tog vägen? Det undrade jag med och började att gräva....tillslut hittade jag fram under en hög av ett tons massa av reklamblad inför jul. Men nu har jag rest mig och ska ta några turer till pappersinsamlingen.

RSS 2.0