Idag. diskat, städat, lagat mat...NOT Idag: bloggat.....(viktigheter)

-mamma Mamma mamamamamaaaa. vad gör du??? Sluta sitt vid datorn!!!!

-Tyst Alice, mamma håller på med viktigt.

-Vaddå?

- mamma bloggar.

-vad är det?

- jo här får mamma skriva av sig det som inte är så bra att säga med små barn i närheten. det är ungefär som att skriva ett CV till arbetsförmedlingen för att få jobb. Man berättar vem man är och hur man gör och tänker för att få ett jobb, och när arbetsförmedlingen läst det kan de avgöra om man är lämplig att arbeta eller om man ska skriva ett nytt. Fast med en blogg handlar det om hur många som orkar ta sig tid att läsa om alla andras konstiga tankar idéer och sanningar och så får de välja om de vill fortsätta läsa dem eller återgå till någon som passar dem bättre. Typ farmors stickningsblogg eller nåt. Nu gör jag reklam för mig o söker bekräftelse. Förstår du?

-nä.

- okej så här då. Om mamma får skriva av sig lite tankar i fred så slipper du höra dem berättas av mig nån mer gång. så då kan vi leka nåt kul tillsammans sen istället eller kanske läsa en bok?

-JAAAA jag springer och väljer en bok!

Bra! Få se vart var jag.....ja just ja skulle ju skriva om spindelepedemin på toaletter och om hur jag bekämpade dem med hårspray vilket resulterade i ett klisterkladdigt golv som man fastnar i med strumporna, och jag därefter fick skura golvet med Anders gamla strumpor eftersom trasan låg för nära spindelhelvetesboet och då.....

-Mamma kom och läs nu då!!!! mamammammammaaaa Koooooom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0